tag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post7901867273046427665..comments2023-11-24T22:58:15.037+01:00Comments on Ízőrző: Kovászos spárgaJudithttp://www.blogger.com/profile/01773469592857521185noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-62835203824509476192021-10-17T15:29:36.677+02:002021-10-17T15:29:36.677+02:00Köszönjük szépen a sok jó ötletet! Nagyon örülök, ...Köszönjük szépen a sok jó ötletet! Nagyon örülök, hogy írtál! :) Judithttps://www.blogger.com/profile/01773469592857521185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-2035466356184087742021-06-21T17:14:22.917+02:002021-06-21T17:14:22.917+02:00Legközelebb 2 dkg só/l víz készítem, az 1 ek. (3dk...Legközelebb 2 dkg só/l víz készítem, az 1 ek. (3dkg)picit sok.<br />A kenyeret láng felett meg szoktam pirítani, íze is jobb, és nem mállik szét (gézbe tekerve egyszerűen kivehető a léről)<br />Egyébként tökéletes, a héten készítek még, ha látok szép spárgátnagypapihttps://www.blogger.com/profile/07680949369337256770noreply@blogger.com