Oldalak

2014. november 25., kedd

Vegán kőrözött (dió kőrözött)

Nem gondoltam, hogy ennyire finom lesz. Kenyérre kenve, paprikával és csírákkal ettem. Szinte olyan volt az íze, mint az "igazinak".

A receptet Gittánál találtam.



Hozzávalók: 
- beáztatott dió,
- citrom a savanyításhoz,
- vöröshagyma nagyon apróra vágva,
- só,
- kömény,
- fűszerpaprika (én ezt most nem tettem bele).

Elkészítés: 

1. Felhasználás előtt fél nappal a diót felöntjük vízzel és így áztatjuk.

2. A diót leszűrjük és egy magas falú edénybe tesszük. Fűszerezzük, kevés friss, tiszta vizet öntünk hozzá és botmixerrel pürésítjük.

3. Végül ízesítjük citromlével és apróra vágott vöröshagymával.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése