Oldalak

2013. május 13., hétfő

Rukkola saláta pirított dióval és kecskesajttal

Szépen megnőttek a rukkolalevelek a kertben (de még nem túlméretesek). Megérkezett a megrendelt dió és a kecskesajt is, így most már végre elkészíthettük a salátát. Itt találtam ezt az egyszerű receptet.



Hozzávalók:

- rukkola,
- 1-2 marék dió,
- 10 dkg lágy kecskesajt,
- balzsamecet,
- olívaolaj.

1. A rukkolát megmossuk, majd konyharuhán megszárítjuk.

2. A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, kissé apróra törjük.

3. A salátát tálra rendezzük, megszórjuk a dióval, morzsolt kecskesajttal és megöntözzük olívaolajjal valamint balzsamecettel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése