A tarját szeletekre vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A szeleteket megszórjuk sóval, borssal, köménnyel és a reszelt fokhagymával. A tepsit vastagon kizsírozzuk, karikára vágott krumplival beterítjük, sózzuk, majd rátesszük a hússzeleteket. Letakarjuk a tepsit és 180 fokon majdnem készre sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük a húst.
2012. december 7., péntek
Sült tarja krumplival
Hozzávalók: 60 dkg tarja, 8 gerezd fokhagyma (kb. 1 fej), só (egy szűk evőkanál), bors (egy kávéskanál), egy nagy csipet kömény, krumpli, zsír.
A tarját szeletekre vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A szeleteket megszórjuk sóval, borssal, köménnyel és a reszelt fokhagymával. A tepsit vastagon kizsírozzuk, karikára vágott krumplival beterítjük, sózzuk, majd rátesszük a hússzeleteket. Letakarjuk a tepsit és 180 fokon majdnem készre sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük a húst.
A tarját szeletekre vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A szeleteket megszórjuk sóval, borssal, köménnyel és a reszelt fokhagymával. A tepsit vastagon kizsírozzuk, karikára vágott krumplival beterítjük, sózzuk, majd rátesszük a hússzeleteket. Letakarjuk a tepsit és 180 fokon majdnem készre sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük a húst.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése