Ugyanúgy készül, mint a
korábban már leírt joghurt, annyi különbséggel, hogy nem edényben hagyjuk állni, hanem 1-2-3 dl-es befőttes üvegekbe töltjük a joghurttal beoltott tejet és száraz dunsztba tesszük 18-20 órára. A
Szeretetrehangoltan blogon találtam ezt az ötletet is. Nagyon bevált, sűrű, krémes joghurtot kapunk, ami több napig eláll a hűtőben (tovább, mint az előző változat). Ezután bolti joghurtot már nem valószínű, hogy vásárolni fogok (legalábbis, ha tehetem, biztos elkerülöm).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMq3UMPKuJXJPYN1f_E2PIgn8kuw1xI-IZQrbzt1-aaY4t4e9pqcgexUtheKRcj1KaJUiZ7euBATHcTU4D-5lH33-VqAfCySLZ9M5D-f4JDTmFtmI4NCin-vcRcvw_lt8nqEu9Trz6lBCG/s320/DSCF7582.JPG) |
Dunszt. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUVMFjl1XIEMvhz17xlV4uE0C-4XoCp4Eh-RCPe1sJIlKz6i8jlK6sYVNpf7ENvhJscTasy6ZPkkoblHeIn3522lSy4m2_ez04b0Svxo9FZnk2pRipzfD7lGOSTIiYSSr_q6PeeBhYcvq3/s320/DSCF7642.JPG) |
Elkészültek a joghurtok. |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése