2016. április 5., kedd

Spenót-spárga saláta

Reggel szedtem a kertben bébispenótot és spárgát. Egy tányérba rendeztem őket és megöntöztem egy egyszerű salátaöntettel. Nagyon jól esett. Ennél frissebb salátát már nem is tudtam volna készíteni. A spárga most már szépen nő, minden nap tudok szedni és enni belőle.



Hozzávalók:
- spárga,
- bébispenót,
- balzsamecet,
- olívaolaj,
- só,
- bors,
- pár evőkanál grapefruitlé.

Elkészítés:

A spárgát megmossuk, alsó, fás részét letörjük, majd felkarikázzuk. Egy tányérra rendezzük a spenóttal, majd az olajból, ecetből, grapefruit levéből készített, sóval borssal fűszerezett öntettel meglocsoljuk és összekeverjük. Azonnal fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése