Főleg az tetszik benne, hogy ebben a krémben nem érezni a retek erős, csípős ízét (legalábbis, ami nálunk terem, az nagyon erős). Orsicsibe oldalán találtam a receptet, de nem teljesen úgy készítettem el a krémet, ahogy ott le van írva.
Hozzávalók:
- 8 retek,
- sajt (kb 5-8 dkg-ot tettem bele),
- 25 dkg túró,
- pár kanál tejföl,
- 1 kiskanál mustár,
- 2 kisebb ecetes uborka aprítva,
- 1 marék snidling aprítva,
- 1 teáskanál kapor aprítva (én nem tettem bele),
- 2 teáskanál citromlé,
- só,
- bors.
Elkészítés:
Minden hozzávalót összekeverünk. Kicsit behűtjük, majd tálaljuk. Mi a szokásos házi tönkölykenyerünket ettük hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése